PROJEKTIT

Tarinoiden talo 2022

Uusin projektini on Tarinoiden talo Toijalassa. Tämä on tarina, jolla on alku .. ja loppu. Materiaalia tulee some-kanavilleni, joista voit seurata hankkeen etenemistä.

Kuva: Sonja Riihikangas

Kaasuautolla Euroopan halki elokuussa 2021

Ostin taannoin kaasuauton ja kiinnostuin asian ympärillä olevista ennakkoluuloista. Halusin kokeilla pääsenkö kaasuautolla Suomesta Via Baltican kautta töihin Aurinkorannikolle ja takaisin Ruotsin kautta. Pääsin loistavasti.

Ajatus poiki toisenkin idean – ajaa Via Baltican kautta Espanjaan tehden ohjelmaa matkan varrelta. Tämän retken vaiheet on katsottavissa Radio Finlandian sivuilta.

Kuva: Sonja Riihikangas

Isäni ajoi Skoda Octavialla ensimäisenä ihmisenä Suomen päästä päähän; tytär ajoi saman merkkisellä autolla ensimäisenä ihmisenä Euroopan ympäri kaasulla 60 vuotta myöhemmin. 

Kuvat: Sonja Riihikangas

Radio Finlandia

Päivi on Radio Finlandiassa Espanjassa juhlalähetysten emäntänä. Kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä joka joulu, vappu ja juhannus – ja välillä ihan muutenkin.

Radio Finlandia on Costa del Solilla jo 30 vuoden ajan toiminut radioasema 24/7 – taajuudella 102,6 MHz. Netissä ympäri maailman http://www.radiofinlandia.fi